Logo Babiek
Volg ons
De volgende werkdag verzonden!    
Gratis verzending in België vanaf € 75!
a

Over babiek

a
Gratis verzending

Voor elke bestelling vanaf € 100,-

a
Snelle levering

De volgende werkdag verzonden!

a
Omruilen

Bij Babiek altijd binnen 14 dagen om te ruilen!

Omdat duurzaamheid er toe doet.

In onze webwinkel staat eerlijk en verantwoord kopen centraal.

Welkom bij Babiek!

Waarom Babiek?

Babiek is een online kinderwinkel, die is ontstaan vanuit een voorliefde voor baby’s, kinderen, mens en natuur. Babiek staat garant voor een milieubewuste aankoop! In onze webwinkel staat eerlijk en verantwoord kopen dan ook centraal. Naast onze groene idealen hechten wij bij Babiek ontzettend veel waarde aan eerlijke en transparante communicatie. Bij ons kan je terecht met al je vragen over, en alles voor je baby-/ kinderuitzet.*

Al onze producten worden uit voorraad geleverd, hierdoor gebeurt de verzending steeds erg snel en met de grootste nauwkeurigheid. Kantelzijde is natuurlijk ‘OP=OP’, snel zijn is hierbij de boodschap!

 

Wisten jullie dat?

Wisten jullie dat wij dromen van een fysieke winkel in Brasschaat? Wij willen een plaats creëren waar duurzaam aankopen mogelijk wordt voor ieders budget. Een plaats waar hergebruik voorkeur krijgt en met duurzame nieuwe artikelen ons assortiment wordt aangevuld.
Om deze fysieke winkel tot stand te laten komen hebben wij natuurlijk veel centjes nodig. Door in onze webshop te kopen draag je niet enkel bij aan het milieu, maar ook aan een mooie droom.

 

Meer weten?

Heb je een vraag, nood aan advies, kan je iets niet vinden of gun je ons een tip? Vul even een contactformulier in en wij staan u met heel veel plezier bij.

 

 

Lieve groetjes, Team Babiek!

 

 

*Alles voor je baby-/kinderuitzet: dat is ons uiteindelijke doel wel, ja. Momenteel zitten wij in onze opstartfase en is een volledig assortiment ons nog onmogelijk. Wel doen we er alles aan om zo snel mogelijk ons assortiment uit te breiden.


©2023 babiek.be